Waarom zou je kiezen voor Creatieve Loopbaancoaching?


Bij Creatieve Loopbaancoaching kom je makkelijk bij het minder bewuste deel van jezelf. Daar vind je vaak ook de ‘verborgen’ redenen die je belemmeren om je hart te volgen. 

Je gaat door mijn coaching dus gemakkelijk en op een plezierige manier de diepte in.


Mijn begeleiding van jouw traject bestaat uit het geven van opdrachten en als je een opdracht gedaan hebt, samen naar het product kijken en vragen stellen waarbij jij de antwoorden geeft.


De opdrachten bestaan uit intuïtieve teken- boetseer- en schrijfopdrachten, waarbij ik jou begeleid waar nodig, daarnaast ben ik als ’stille getuige’ aanwezig en luister oprecht naar je. 


Op deze speelse manier gaan we dieper in op wat er gaande is, zodat er verandering kan ontstaan in jouw loopbaan en leven.

Je hoeft hiervoor niet te kunnen tekenen of boetseren. Want het gaat niet over ‘iets moois’ maken, maar over de boodschap die je jezelf geeft! (Zie ook ‘Blog 1’.)


Creatieve Loopbaancoaching is een geschikte methode om grote veranderingen in je leven een plek te kunnen geven. 

Je kunt hierbij denken aan een burn-out, verlies van werk, relatiebreuk, etc. 

Als ervaringsdeskundige nodig ik jou in het bijzonder uit om contact met me op te nemen. Het kan je helpen een nieuwe weg te vinden op het gebied van werk en je leven in een bij jou passende situatie.