Over mij

Ik geniet als ik mensen ontmoet die met stralende ogen dingen ondernemen in hun werk of privé, 

graag wil ik je begeleiden om dat ook (weer) te ontdekken in jezelf. 

Volgens mij is een mens geen verzameling van losse stukjes maar juist een samenhangend geheel. Daarom kies ik ervoor om vanuit een holistische benadering met je te werken (zie ‘Blog 3’). 

Daarbij geef ik jou de ruimte om te zijn, om te zoeken en om te ervaren.
Mijn naam is Hannah Dijkstra.

Ik ben oorspronkelijk opgeleid als docent muziek en CKV. In deze functies heb ik jarenlang les gegeven in het voortgezet onderwijs. Daarnaast heb ik muziektheater gemaakt, muziek gecomponeerd, de NLP opleiding bij Eric Schneider (Arcturus) gevolgd, enkele jaren geleden een opleiding tot docent NT-2 gevolgd en cursussen gegeven in Empowerment en NT-2. 


In 2012 kreeg ik een burn-out. Dat was heftig. En tegelijk ook een kans om na te gaan of ik wel leefde vanuit mijn hart. 

Dit leidde tot twee grote veranderingen in mijn leven: 

❤️ Op persoonlijk vlak volgde ik mijn hart en diep  

     verlangen door de vrouw te worden die ik van  

     binnen altijd al was; onafhankelijk en vrij.


❤️ Op het gebied van werk volgde ik mijn droom en 

     mijn hart en ben ik opgeleid tot 

     Creatief Loopbaancoach. 


Het heeft na de burn-out nog jaren geduurd voordat ik echt leerde letten op mijn grenzen. Gaandeweg werd ik me bewust van hoeveel energie ik verspeelde aan het pleasen van anderen. Nadat ik mijn huidige partner ontmoette ontstond er ruimte om echt te communiceren vanuit mijn hart, ik ben haar daarvoor zeer dankbaar. 

Ik blijf groeien door steeds weer nieuwe dingen in mezelf te ontdekken. Iedere overtuiging, blokkade, angst en emotie helpt me om meer over mezelf te ontdekken en me te ontwikkelen.

Leg een beetje ❤️ in alles wat je doet.

                         Heather Stillufsen